06 70 33 24 905
E-hiteles fordítás

FRISSÍTÉS: Az 1x1 Fordítóiroda 2020. március 19-től ingyenessé teszi az E-hiteles záradékot, ezzel is hozzájárulván az online ügyintézés megkönnyítéséhez és az ügyfelek egészségének megóvásához. 

Az 1x1 Fordítóiroda Magyarországon elsőként biztosít e-hiteles fordítást, azaz elektronikusan hitelesített fordítást.

E-hiteles fordítás

 

Mi az az e-hiteles fordítás?

Az e-hiteles fordítás a hivatalos záradékkal ellátott fordítás elektronikusan hitelesített változata. A gyakorlatban ez egy olyan PDF fájlt jelent, amely tartalmazza a fordítóirodánk által elkészített fordítást, a fordítás tárgyát képező anyagot, valamint az ehhez kapcsolódó kétnyelvű tanúsítványt, mindezt egy minősített elektronikus aláírással és kriptográfiai algoritmusokra épülő időbélyeggel ellátva, mely által az így hitelesített dokumentum teljes bizonyító erejű magánokiratnak minősül. 

A hitelesítés az autentikációs szolgáltatótól származó chipkártya alapú tanúsítvány és PIN-kód segítségével létrehozott elektronikus aláírással valósul meg, mely bárki által ellenőrizhető a szolgáltató webszerverén.

Digitális aláírás


Miért jó az e-hiteles fordítás?

Az e-hiteles fordítás a hagyományos hiteles vagy hivatalos fordításhoz képest számtalan előnnyel bír.

Az egyik és legfontosabb, hogy sokkal magasabb fokú biztonságot jelent a fordítás felhasználójának, mint a hagyományosan hitelesített vagy záradékolt (értsd: kézzel összekötött vagy összetűzött) fordítás. 

A digitálisan aláírt és minősített tanúsítvánnyal ellátott PDF fájl zárolt, azaz utólag nem módosítható. A PDF fájlhoz csatolt minősített tanúsítványból egyértelműen kiderül a létrehozás időpontja, valamint az is, hogy a dokumentum teljes, ép és sértetlen.

 e-hiteles fordítás 1x1 Fordítóiroda
Az e-hiteles fordítás további előnye, hogy korlátlan példányszámban felhasználható, így a további példányoknak nincs pluszköltsége - szemben a papír alapú hiteles fordítással. Ezzel Ön nem csak költséget takarít meg, de a környezetet is óvja.  

S végül, de nem utolsó sorban: az e-hiteles fordítás a hagyományos hiteles fordításnál lényegesen gyorsabb. Míg a papír alapú fordítás az irodánkban személyesen vehető át, illetve azt kérésre futárszolgálattal kézbesítjük, az e-hiteles fordítás azonnal "átvehető", mivel azt emailben küldjük el Önnek. 
 

Spóroljon a költségein – kérje árajánlatunkat!

Azonnali árajánlat


Hivatalos okmány e-hiteles fordítás és hitelesítés

angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, magyar, szlovák, lengyel, szlovén, arab, héber, török, katalán, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi és további 12 nyelven

Hivatalos okmány fordítás

Az 1x1 Fordítóiroda versenyképes árstruktúrájának köszönhetően kedvező áron vállalja hivatalos dokumentumok e-hiteles fordítását, a határidők percre pontos betartásával, alapdíj és felárak nélkül. Spóroljon a költségein – kérjen árajánlatot kollégánktól!

Az 1x1 Fordítóiroda elérhetősége

Telefon: 06 70 33 24 905
Email: info@1x1forditoiroda.hu
Online ajánlatkérés: www.1x1forditoiroda.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: