06 70 33 24 905
Élelmiszeripari fordítás

Élelmiszeripari fordítás 51 nyelven igényelhető az 1x1 Fordítóirodától. Amit nyújtunk: élelmiszeripari fordítás, szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás. 

Az élelmiszeripari fordítás az egyik fő szakterületünk. Az ilyen jellegű fordításokat olyan okleveles szakfordítóink végzik, akik élelmiszeripari ismeretekkel rendelkeznek. Többen közülük élelmiszeripari területen szerzett több év tapasztalattal bírnak, így garantáltan ismerik az élelmiszeripari területen használatos terminológiát és szakzsargont.

Élelmiszeripari fordítás

Az élelmiszeripari fordítás egy komplex folyamat, ami magában foglalja az élelmiszerjelöléssel, a termékcsomagolással és a minőségbiztosítással kapcsolatos szakfordítást, valamint idegen nyelvű marketinganyagok előállítását is. Az 1x1 Fordítóirodánál hiszünk abban, hogy a professzionális fordítás nem önmagáért van, hanem azért, hogy növelje az ügyfél márkájának elismertségét és presztízsét. Éppen ezért csak olyan szakfordítókat és tolmácsokat alkalmazunk, akik tudják, miről írnak, s miről beszélnek.

A tökéletes fordítás ugyanakkor önmagában nem elég: megfelelő projektmenedzsment is szükséges ahhoz, hogy a határidők és a tervezett költségek kézben tarthatók legyenek. Az 1x1 Fordítóiroda személyes projektmenedzsert biztosít az ügyfelek részére az egyablakos kapcsolattartáshoz és a projektek gördülékeny lebonyolításához.

Hivatalos fordítás

Amennyiben hivatalos fordításra van szüksége, irodánk kérésre hivatalos záradékkal látja el az elkészült fordítást.

A hivatalos fordítás egy lektorált, lepecsételt, összefűzött és hivatalos záradékkal ellátott fordítás, amely tanúsítja, hogy az elkészült fordítás a hozzánk eljuttatott anyag szövegével megegyezik. A közhiedelemmel ellentétben az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) által készített hiteles fordítás Magyarországon csak néhány esetben kötelező. Spóroljon a költségein - kérje árajánlatunkat!
 

Azonnali árajánlat


Élelmiszeripari fordítás szakterületek

 • élelmiszertechnológia fordítás
 • biztonsági adatlap fordítás
 • élelmiszerjelölés fordítás
 • HACCP kézikönyv fordítás
 • csomagolástechnika fordítás, dobozgyártó gép fordítás
 • élelmiszertechnológia fordítás
 • export import iratok fordítás
 • termékcímke fordítás, termékminőség fordítás
 • termékösszetétel fordítás, adalékanyagok fordítás
 • élelmiszerbiztonság fordítás, élelmiszerlánc fordítás
 • élelmiszeripari előírás fordítás, élelmiszerkönyvi előírás fordítás
 • élelmiszerbiztonsági előírás fordítás
 • biztonsági adatlap fordítás, veszélyelemzés fordítás
 • gasztronómia fordítás, éttermi menü fordítás
 • pályázati anyag fordítás, szabályzat fordítás, honlapfordítás
 • élelmiszeripari reklámszöveg fordítás, újságcikk fordítás

Élelmiszeripari szakfordítás

angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, magyar, szlovák, lengyel, szlovén, arab, héber, török, katalán, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi és további 12 nyelven

Élelmiszeripari fordítás minőségi garanciával

Az 1x1 Fordítóiroda folyamatos minőségellenőrzést alkalmaz, az általunk készített élelmiszeripari szövegek fordításaira pedig garanciát vállalunk.

Referenciáink

Irodánk rendszeres jelleggel végez élelmiszeripari fordítást hazai gazdálkodó, termelő és forgalmazó cégek, szállítmányozó és értékesítő vállalkozások részére. Ügyfeleink között megtalálható az APICON Zrt., a Budapesti Erdőgazdaság Zrt., a Food Panda Kft., az ML Food Solution Kft., a VADEX Zrt., a Vendomat Kft., a Wewalka Kft., valamint további több száz kis- és középvállalkozás.

Élelmiszeripari fordítás kedvező áron

Az 1x1 Fordítóiroda versenyképes árstruktúrájának köszönhetően kedvező áron vállal élelmiszeripari fordítást, a határidők percre pontos betartásával, alapdíj és felárak nélkül. Spóroljon a költségein - kérjen árajánlatot kollégánktól! 

Az 1x1 Fordítóiroda elérhetősége

Telefon: 06 70 33 24 905
Email: info@1x1forditoiroda.hu
Cím: 1013 Budapest, Pauler u. 21.
Online ajánlatkérés: www.1x1forditoiroda.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: