06 70 33 24 905
Film, videó, hang fordítás, filmfeliratozás

A videók, filmek, reklámok és hangfájlok fordítása speciális technikával történik. Az első lépés, hogy az irodánk nyelvi szakembere elkészíti a videó- és hangfájlok leiratát, illetve átiratát (transcript), melynek során az elhangzott szöveg részeit időkódokkal látja el. Ezt követően egy belső lektor ellenőrzi a lefordított szöveget tartalmi és formai szempontból, ezzel biztosítva, hogy az elkészülő filmfordítás, narráció vagy feliratozás nyelvészetileg hibátlan legyen, s természetesen a kép és a hang is tökéletes összhangban legyen.

 video translation      Az 1x1 Fordítóiroda a saját technikájára támaszkodva vállalja videók, reklámok, promóciós filmek, oktatófilmek, kis- és nagyjátékfilmek feliratozását, narrációját a szükséges stúdiótechnika biztosításával.

 

 

 

Hogyan működik?

Az Ön első teendője, hogy átküldi a fordítandó hanganyagot az irodánknak valamelyik fájlküldő szolgáltatás használatával. A jellemzően nagy fájlméret miatt mi az alábbi ingyenes megoldásokat ajánljuk: www.mammutmail.com, www.toldacuccot.hu, illetve egyedi FTP-s hozzáférés.

Amennyiben rendelkezésre állnak olyan segédanyagok (pl. céges bemutatkozás, vállalati szószedet), melyek segítik a szakfordítóinkat az adott témához való rákapcsolódásban, azokat is be szoktuk kérni, így biztosítandó a megfelelő stílus és hangvétel használatát, melyet a célközönség felé az ügyfél alkalmazni kíván.

Azonnali árajánlat

Miután a munkatársaink elkészítették a fordítást, a lefordított szöveg és felirat különböző formátumokban letölthető az általunk megadott linkről. Az alkalmazott  feliratformátumok többek között: DFXP (Adobe Flash), többnyelvű DFXP, SRT, SCC (iOS), QuickText (QuickTime), RealText (Real Media), iTunes, SBV (YouTube), Adobe Encore, SMI vagy SAMI (Windows Media), WMP.TXT (szintén Windows Médiához), STL (DVD Studio Pro), SUB, valamint a Captionate. A szövegfájlok formátumai többek között: egyszerű szövegfájl időkóddal, Word Docx, HTML, JSON, valamint XML. Az ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva természetesen egyéb formátumokat is elő tudunk állítani.

videó fordítás

Az 1x1 Fordítóirodánál a fordítást minden esetben olyan szakfordítók, illetve nyelvi szakemberek végzik, akik képesek visszaadni az ügyfél multimédia anyagának a hangvételét az adott célnyelven. A munkatársaink a célnyelvet anyanyelvi szinten beszélik, s jellemzően szakmaspecifikus ismeretekkel rendelkeznek az adott területen, beleértve a marketinget, a műszaki technológiát, az egészségügyet, a pénzügyet, az államigazgatást és az oktatást. A szakembereink nem szóról-szóra fordítanak: nálunk az az elv, hogy az adott szöveg a célnyelven úgy hangozzék, mint ha eredetileg is azon íródott volna. A célnyelvtől függően előfordul, hogy a fordítás több karaktert számlál, mint a forrásszöveg. A szakmában ezt szóduzzadásnak (word swell) nevezik, s mi ezt a munkák során maximálisan figyelembe vesszük, hogy az elkészült fordítás se legyen terjengősebb, mint az eredeti szöveg, illetve hogy ez a szinkronizációban se okozzon gondot. Az elsődleges célunk, hogy az ügyfél üzenete pontosan és hatékonyan célba érjen – bármilyen piacról vagy kultúráról legyen szó!

Árak, díjszabás – mennyi az annyi?

Az 1x1 Fordítóiroda igyekszik a legjobb ár-érték arányt felmutatni a piacon. Ezért minden esetben egyedi árat adunk meg a hanganyagok és videók fordításához. Az ár kiszámítása jellemzően a multimédia anyag időtartama alapján és a megrendelő utófeldolgozási igényeinek megfelelően történik. Nincsenek minimumdíjak, rejtett költségek vagy felárak.

Kérjen árajánlatot az info@1x1forditoiroda.hu címen! Kollégáink telefonon is készségesen állnak az Ön rendelkezésére a 06 70 33 24 905 telefonszámon. 

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: