06 70 33 24 905
Gyógyszerészeti fordítás

Gyógyszerészeti fordítás 51 nyelven igényelhető az 1x1 Fordítóirodától. Amit nyújtunk: gyógyszerészeti  szövegek fordítása, szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás. 
 

Gyógyszerészeti fordítás


A gyógyszerészeti fordítás az egyik speciális szakterületünk. Az ilyen jellegű fordítások megfelelő színvonalának biztosításához elengedhetetlen, hogy azt a szakterületen dolgozó olyan gyógyszerészek végezzék, akik fordítói szintű nyelvtudással is rendelkeznek. A kollégáink okleveles szakfordítók, akik felsőfokú gyógyszerészeti végzettséggel rendelkeznek. Többen közülük a gyógyszeriparban szerzett több év tapasztalattal bírnak, így garantáltan ismerik a gyógyszerészeti szakmában használatos terminológiát és szakzsargont.

Gyógyszerészeti fordításainkat az Európai Unió ajánlásai, az EMEA (European Medicines Agency – Európai Gyógyszerügynökség) minőségbiztosítási követelményeinek figyelembevételével készítjük.

A tökéletes fordítás ugyanakkor önmagában nem elég: megfelelő projektmenedzsment is szükséges ahhoz, hogy a határidők és a tervezett költségek kézben tarthatók legyenek. Az 1x1 Fordítóiroda személyes projektmenedzsert biztosít az ügyfelek részére az egyablakos kapcsolattartáshoz és a projektek gördülékeny lebonyolításához. Nem titok: célunk az elégedett és visszatérő ügyfél.

Hivatalos fordítás egészségügyi dolgozók külföldi munkavállalásához

A külföldön munkát vállaló magyarországi orvos és gyógyszerész kollégák, valamint szakápolók számára orvosi diplomát, oklevelet, végezettséget igazoló hivatalos dokumentumot, szakmai önéletrajzot és erkölcsi bizonyítványt is fordítunk kedvező áron, akár 1 napon belül, alapdíj és felárak nélkül.

Amennyiben hivatalos fordításra van szüksége, irodánk kérésre hivatalos záradékkal látja el az elkészült fordítást.

A hivatalos fordítás egy lektorált, lepecsételt, összefűzött és hivatalos záradékkal ellátott fordítás, amely tanúsítja, hogy az elkészült fordítás a hozzánk eljuttatott anyag szövegével megegyezik. A közhiedelemmel ellentétben az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) által készített hiteles fordítás Magyarországon csak néhány esetben kötelező. Spóroljon a költségein – kérje árajánlatunkat!

A Magyar Orvosi Kamara tagjai számára 10% kedvezményt biztosítunk.
 

Azonnali árajánlat 

Gyógyszerészeti fordítás szakterületek

 • gyógyszerészeti honlap fordítás
 • gyógyszeripari engedély fordítás
 • OGYI levél fordítás, OGYI engedély fordítás, ETT vélemény fordítás
 • klinikai vizsgálati protokoll fordítás
 • betegtájékoztató fordítás, beleegyező nyilatkozat fordítás
 • kórtörténeti leírás fordítás, ambulánslap fordítás, leletfordítás, anatómiai leírás fordítás
 • gyógyászati segédeszközök leírása fordítás
 • orvosi lelet fordítás, zárójelentés fordítás
 • alkalmazási előírások fordítás, címkeszöveg fordítás,
 • külföldi betegbiztosító (egészségbiztosítási pénztár) által kért nyomtatvány fordítás, igazolás fordítás
 • táplálékkiegészítő ismertető fordítás, vitaminok fordítás
 • gyógyszerészeti pályázat fordítás
 • gyógyszerészeti szakfordítás és lektorálás
 • biztonsági adatlap fordítás, gyógyszerészeti jelentés fordítás, ambuláns lap fordítás, veszélyelemzés fordítás
 • gyógyszerészi nyilatkozat fordítás, klinikai vizsgálati szerződés fordítás
 • gyógyszerészi diploma fordítás, gyógyszerészi végzettség fordítás, gyógyszerészi önéletrajz fordítás, gyógyszerészi bizonyítvány
 • gyógyszerészeti esettanulmány fordítás, nonprofit jelentés fordítás
 • termékösszetétel fordítás, adalékanyagok fordítás
 • engedélyezési dokumentáció fordítás, gyógyszergyári engedély fordítás
 • gyógyszerészeti szakcikk fordítás, konferencia cikk fordítás, konferencia előadás fordítás, tudományos előadásanyag fordítás, szakfolyóiratokba kerülő gyógyszerészeti cikk fordítás, közlemény fordítás, tudományos dolgozat fordítás
 • pályázati anyag fordítás, szabályzat fordítás, honlapfordítás, gyógyszertár és patika tájékoztató fordítás
 • gyógyszerészeti reklámanyag fordítás, kiállítás prospektus fordítás, szakkiállítás katalógus fordítás

Gyógyszerészeti szakfordítás

angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, magyar, szlovák, lengyel, szlovén, arab, héber, török, katalán, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi és további 12 nyelven

Gyógyszerészeti fordítás minőségi garanciával

Az 1x1 Fordítóiroda folyamatos minőségellenőrzést alkalmaz, az általunk készített gyógyszerészeti fordításokra pedig garanciát vállalunk.

Referenciáink

Irodánk rendszeres jelleggel végez gyógyszerészeti fordítást és lektorálást egészségügyi intézmények, nonprofit szervezetek, valamint a gyógyszeripari területen működő vállalkozások részére. Ügyfeleink között megtalálható a GREENSOUND Plusz Kft., az Immunotic Kft., a MEYRA ORTOPEDIA Kft., a Promedics Kft., a ProQuest, a Reanal Laborvegyszer Kft., a TECH-MEDICAL Kft., az UpToDate Inc., valamint további több száz kis- és középvállalkozás.

Gyógyszerészeti fordítás kedvező áron

Az 1x1 Fordítóiroda versenyképes árstruktúrájának köszönhetően kedvező áron vállal gyógyszerészeti fordítást, a határidők percre pontos betartásával, alapdíj és felárak nélkül. Spóroljon a költségein – kérjen árajánlatot kollégánktól! 

Az 1x1 Fordítóiroda elérhetősége

Telefon: 06 70 33 24 905
Email: info@1x1forditoiroda.hu
Cím: 1013 Budapest, Pauler u. 21.
Online ajánlatkérés: www.1x1forditoiroda.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: