06 70 33 24 905
Hírek
110 új nyelv érkezik a Google Fordítóba
2024.06.28

A világ egyik legnépszerűbb fordító alkalmazása a Google Fordítója, mely korábban 133 idegen nyelvet támogatott, ez azonban hamarosan megváltozik, ugyanis a vállalat bejelentette, hogy 110 új nyelvvel bővül hamarosan az alkalmazás, melyek között olyat is találunk, mint például a berber nyelvek.

A Google egy friss blogbejegyzésben árulta el, hogy 110 új nyelvvel bővítik a Google Fordító alkalmazást, mely nem csak számítógépeken, de telefonokon és táblagépeken is elérhető. A Google PaLM 2 AI nyelvi modellje segített a Fordítónak megtanulni ezeket az új nyelveket, ami különösen jól jött a rokon nyelvek esetében.

A Fordító újonnan támogatott nyelveinek listája tartalmazza a kantoni nyelvet is, amely régóta a Google Fordító egyik legkeresettebb nyelve - állítja Isaac Caswell a Google Fordító kutatója. A kutatók szerint egyes nyelvek elsajátítása nagyon nehéz, mert számtalan dialektus ismert, ilyen például a romani (roma, cigány nyelv), amelynek számos dialektusa van Európa-szerte.
 
Forrás: https://androgeek.hu/hir/110-uj-nyelv-erkezik-a-google-forditoba

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: