06 70 33 24 905
Hírek
Ingyenes hivatalos záradék - Magyarországon elsőként az 1x1 Fordítóirodától
2014.11.17


Az 1x1 Fordítóiroda eltökélt abban, hogy megújítsa a fordítási szolgáltatások piacát, ezért ismét egy újítással állt elő: a mai naptól Magyarországon elsőként biztosít ingyenes hivatalos záradékot a fordításokhoz online megrendelés esetén.


Mi az a ’hivatalos záradék’?

A hivatalos záradék egy kétnyelvű tanúsítvány, melyet az irodánk mellékel a hivatalos fordításokhoz. A záradék tanúsítja, hogy a forrásszöveg és a fordítás tartalmilag megegyezik. A hivatalos záradékon az irodánk bélyegzője, aláírása és egyedi azonosítója szerepel, melyet az elkészült fordításhoz fűzünk hozzá. A hivatalos záradék a budapesti irodánkban vehető át, illetve azt kérésre postázni is tudjuk.


Hogyan vehetem igénybe az ingyenes hivatalos záradékot?

Az ingyenes hivatalos záradék kizárólag online megrendelés esetén vehető igénybe. Amennyiben igénybe kívánja venni a szolgáltatást, nincs más dolga, mint hogy az 1x1 Fordítóiroda honlapján lévő ajánlatkérőn beikszelje a szolgáltatást, és a Megjegyzés rovatba beírja ezt a szót: INGYENES.

Hivatalos fordítás

A hivatalos záradékról bővebben itt olvashat: http://www.1x1forditoiroda.hu/hu/Hiteles-forditas

Ha kérdése van, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére telefonon (06 70 33 24 905), emailben (info@1x1forditoiroda.hu), illetve személyesen az I. kerületi irodánkban.

Spóroljon a fordítási költségein - igényeljen ingyenes hivatalos záradékot az 1x1 Fordítóirodától!

Az 1x1 Fordítóirodáról: az 1x1 Fordítóiroda Magyarország legdinamikusabban fejlődő nyelvi szolgáltatója, 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely eredetileg kis- és középvállalkozásoknak kínált fordítási és tolmácsolási szolgáltatást, mára azonban innovatív szolgáltatásaival a nagyvállalatok megbízható partnerévé nőtte ki magát. Szolgáltatásaink között már nem csak a fordítás és tolmácsolás szerepel, hanem a lokalizáció, a hangalámondás, a szövegírás és az idegen nyelvű reklámkampányokban való közreműködés. Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink között tudhatjuk a szakma legjobb fordítóit és nyelvi specialistáit. Célunk, hogy lebontsuk az országok és kultúrák közötti nyelvi akadályokat a sikeres üzleti kommunikáció érdekében.

Forrás: www.1x1forditoiroda.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: