06 70 33 24 905
Hírek
Műfordítói és országismereti táborok Lakiteleken
2019.04.28


A Lakiteleki Népfőiskola és a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány pályázatot hirdetett műfordítói és országismereti táborokban való részvételre.

 
 
 
 

A Lakiteleki Népfőiskolán az alábbi táborok kerülnek megrendezésre: belarusz-magyar országismereti tábor, kazah-magyar országismereti tábor, koreai-magyar országismereti tábor, mongol-magyar országismereti tábor, mongol-magyar műfordítói tábor, orosz-magyar műfordítói tábor.

A táborok ideje: 2019. augusztus 25. - szeptember 1.

Jelentkezési határidő: 2019. május 31.

A képzés térítésmentes, a táborok teljes idejére a Lakiteleki Népfőiskola és a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány ellátást – szállást és étkezést – biztosít. A táborok keretében az adott célország nyelvét jól ismerő magyar egyetemisták és külföldi diákok közösen fejleszthetik tovább nyelvtudásukat és szerezhetnek újabb ismereteket.

A nyertes fiatalok neves szakemberek irányításával ismerkedhetnek meg a műfordítás mesterségével, szakmai fogásaival, illetve az adott ország kultúrájával és nyelvével egyaránt. Az egy hetes tábor különböző előadásokkal várja a hallgatókat: irodalom, kultúra, történelem, országismeret, nyelvfejlesztés és persze nem utolsó sorban fordítás-elmélet és gyakorlat témakörben. A képzés kiscsoportos gyakorlatok és összevont előadások formájában történik.

A jelentkezés feltételeiért és további részletekért látogasson el a Lakiteleki Népfőiskola honlapjára: http://nepfolakitelek.hu/

Kérdéseit az alábbi címre várják: lakitelekitaborok@gmail.com

gondola

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: