06 70 33 24 905
Hírek
Szem előtt tartandó!
2019.08.13

Szem előtt tartandó

Tisztelt Megrendelő,


Mint azt jól tudja, a fordító a fordításokból, az Önhöz hasonló megrendelők adta megbízásokból él.

Ahhoz, hogy valóban megéljünk, mi fordítók, igyekszünk minél több megrendelést teljesíteni.

Minden fordításhoz azzal a tudattal fogunk hozzá, hogy a gondos munka alapkövetelmény, és Ön talán bele sem gondol, de egy jó fordítást nem csak „papírra vet“ a fordító, hanem több szótárat és nyelvi segítséget is igénybe vesz munka közben.

Szemünk viszont nekünk is csak a velünk született kettő van.

Kérem, ha a szemünk világa nem is hatja meg, de legalább a szöveg megfelelő olvashatósága érdekében a fordítandó munkát ne telefonjával (esetleg a saját árnyékával együtt) fotózza be, hanem keressen lehetőséget a szkennelésre!  

Előfordul, hogy telefonnal is készíthető remek kép a dokumentumról – mindannyian kaptunk már remekül fotózott szöveget is.  Esetleg ellenőrizheti, hogy valóban olvasható iratot kér-e lefordítani. Nem csak „nagyjából”, hanem esetleg a fáradt szem számára is olvashatót!

Bizonyára hallotta már, hogy miből nem lehet várat építeni – de egy jól olvasható, a szemnek is kellemes anyagból még kastély is lehet!   

Üdvözlettel

[A fordító]

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: