06 70 33 24 905
Hírek
Tolmács sci-fi - vagy a tolmács ciki?
2024.05.15

Az új ChatGPT-vel tényleg valósággá válik a sci-fi

Az OpenAI lerántotta a leplet új GPT-4o AI modelljéről, amely valós idejű, hangalapú, képes, valamint szöveges interakcióra is képes, ráadásul mindezt ingyenesen, mindenki számára elérhetővé teszi a cég a következő hetekben.

Az OpenAI, a ChatGPT fejlesztője bejelentette az új GPT-4o AI modell elindítását, amely valósághű hangalapú beszélgetésekre és szöveges, valamint képi interakciókra képes. Az új modell lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beszéljenek a ChatGPT-hez, és késedelem nélkül, valós idejű válaszokat kapjanak, valamint hogy megszakítsák a ChatGPT-t beszéd közben, ezzel még inkább valósághűvé téve a beszélgetést, írja a Portfólió.

Az alábbi bemutató videóban a ChatGPT valós időben fordít angol és a spanyol között:


A sci-fi ott kel igazán életre, amikor két AI elkezd beszélgetni az alábbi videóban, egy ponton még énekelnek is: Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója blogbejegyzésében kiemelte az újítás jelentőségét, összehasonlítva azt a filmekből ismert mesterséges intelligenciával. Az OpenAI technológiai vezetője, Mira Murati az eseményen elmondta, hogy az új modellt ingyenesen kínálják majd, mivel költséghatékonyabb, mint a vállalat korábbi modelljei. A GPT-4o fizetős felhasználói nagyobb kapacitáskorlátokkal rendelkeznek majd, mint a cég ingyenes felhasználói - mondta. Murati emellett arról is beszélt, hogy érkezik a ChatGPT asztali alkalmazása, és a felhasználói felületet is frissítik, valamint letisztultabbá teszik. A GPT-4O modell a következő hetekben lesz elérhető a ChatGPT-ben - közölte a vállalat.

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: