06 70 33 24 905
Marketing szakfordítás, reklám fordítás

Marketing fordítás 51 nyelven igényelhető az 1x1 Fordítóirodától. Amit nyújtunk: marketing szakfordítás, reklámszöveg fordítás, lektorálás, hivatalos fordítás. 

A marketing szakfordítás és adaptáció egy összetett, ugyanakkor gyakran alábecsült terület. S bár alapvetően abból áll, hogy egyik nyelvről a másikra fordítunk, a kiváló nyelvtudáson kívül szakértelmet kíván az olyan szöveg írása, ami meggyőző, s ami célba talál a helyi közönségnél. Az 1x1 Fordítóirodánál úgy hisszük, hogy az általános vagy műszaki szakfordítóktól eltérően a marketing szakfordítóknak elsősorban jó képességű íróknak kell lenniük.

Marketing fordítás

Az 1x1 Fordítóiroda professzionális marketing fordítási szolgáltatást nyújt a vállalati bemutatkozó anyagok, reklámanyagok, hírlevelek, direkt marketing kampányok, reklámszövegek és online hirdetések megalkotásához az Ön által igényelt nyelven.

A marketing és reklám fordításokat képesített szakfordítóink végzik, akik közül többen marketing és értékesítési területen szerzett több év tapasztalattal bírnak, így garantáltan ismerik a marketing és értékesítési területen használatos terminológiát és szakzsargont.

Hivatalos fordítás

Amennyiben hivatalos fordításra van szüksége, irodánk kérésre hivatalos záradékkal látja el az elkészült fordítást.

A hivatalos fordítás egy lektorált, lepecsételt, összefűzött és hivatalos záradékkal ellátott fordítás, amely tanúsítja, hogy az elkészült fordítás a hozzánk eljuttatott anyag szövegével megegyezik. A közhiedelemmel ellentétben az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) által készített hiteles fordítás Magyarországon csak néhány esetben kötelező. Spóroljon a költségein - kérje árajánlatunkat!

Azonnali árajánlat


Marketing szakfordítás és reklám fordítás szakterületek

 • marketing szöveg fordítás, reklámszöveg fordítás
 • direkt marketing fordítás, DM fordítás
 • médiaajánlat fordítás, árajánlat fordítás,
 • marketing terv fordítás, üzleti terv fordítás, kiajánló fordítás
 • piacelemzés fordítás, piackutatás fordítás, közvélemény kutatás fordítás, piackutatási eredmény fordítás, piackutatási eredmény fordítás, reklámügynökség anyag fordítás
 • megvalósíthatósági tanulmány fordítás, gazdasági terv fordítás, dokumentáció fordítás, küldetésnyilatkozat fordítás
 • PR cikk fordítás, public relations fordítás, kreatív fordítás
 • brosúra fordítás, szórólap fordítás, promóciós anyag fordítás
 • anyanyelvi fordítás, anyanyelvű lektorálás
 • promóció fordítás, promóciós szakfordítás
 • Google Analytics statisztika fordítás, internetes statisztika fordítás
 • videó fordítás, bemutatkozó videó fordítás, reklámvideó fordítás, szinkron fordítás
 • átirat fordítás, környezetvédelmi hatástanulmány fordítás
 • online kampány fordítás, banner fordítás, újságcikk fordítás
 • honlap fordítás, reklám fordítás, szlogen fordítás, PowerPoint fordítás

Marketing szakfordítás és reklám fordítás

angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, magyar, szlovák, lengyel, szlovén, arab, héber, török, katalán, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi és további 12 nyelven

Marketing szakfordítás és reklám fordítás minőségi garanciával

Az 1x1 Fordítóiroda folyamatos minőségellenőrzést alkalmaz, az általunk készített marketing- és reklámszövegek fordításaira pedig garanciát vállalunk.

Referenciáink

Irodánk rendszeres jelleggel végez marketing és reklám szakfordítást reklámügynökségek részére. Ügyfeleink között megtalálható a TBWA, a De Code Group, a Golding Reklámajándék Kft., a LION Kreatív Kft., valamint több száz kis- és középvállalkozás.

Gyors marketing szakfordítás kedvező áron

Az 1x1 Fordítóiroda versenyképes árstruktúrájának köszönhetően kedvező áron vállal üzleti marketing szakfordítást, a határidők percre pontos betartásával. Spóroljon a költségein - kérjen árajánlatot kollégánktól! 

Az 1x1 Fordítóiroda elérhetősége

Telefon: 06 70 33 24 905
Email: info@1x1forditoiroda.hu
Cím: 1013 Budapest, Pauler u. 21.
Online ajánlatkérés: www.1x1forditoiroda.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: