06 70 33 24 905
Önéletrajz, CV és motivációs levél fordítás

Önéletrajz, CV és motivációs levél fordítása 51 nyelven igényelhető az 1x1 Fordítóirodától. Amit nyújtunk: szakmai önéletrajz, CV és motivációs levél fordítás, szakfordítás és lektorálás akár 1 napon belül!

  önéletrajz fordítás             Az önéletrajzok, CV-k és motivációs levelek fordítása az egyik speciális szakterületünk. A profin megszerkesztett önéletrajz és a profin megírt motivációs levél fordításához elengedhetetlen, hogy azt az adott nyelvet kitűnően ismerő és az életrajz fordításban jártas személy végezze, aki ezen kívül ismeri a célnyelv sajátosságait és formai követelményeit is.

Miért kockáztatná az állásinterjú sikerét azzal, hogy egy nyelvtanilag hibás CV-vel indul útnak?

Ez többe kerülhet, mint gondolná. A kollégáink napi szinten fordítanak önéletrajzokat és motivációs leveleket elsősorban angolra és németre, „ismerik a dörgést”, s többen közülük állásinterjúra való felkészítést is vállalnak. Bízza ránk a fordítást, mi azt profin megoldjuk, Ön pedig a következő állásinterjúra fókuszálhat!

Kik végzik a fordítást?

Az 1x1 Fordítóiroda kollégái okleveles szakfordítók, akik anyanyelvi szintű nyelvtudással rendelkeznek, s munkájukat titoktartási kötelezettség mellett végzik. Többen közülük a versenyszférában szerzett többéves tapasztalattal bírnak, így nem idegen számukra az önéletrajzokban használatos terminológia és formai követelményrendszer.

Amit nem árt tudni álláskereséskor

Ha álláshirdetéseket nézeget, nem árt tudnia, hogy az önéletrajz (brit angolban: curriculum vitae, amerikai angolban: résumé) mellé gyakran kérnek más dokumentumokat is, mint például az ajánlólevél (angolul: letter of reference vagy reference letter), a kísérőlevél (angolul: cover letter), ritkábban pedig a motivációs levél (motivation letter).

Mi segítünk Önnek tökéletesre csiszolni az önéletrajzát és a kísérőlevelét, hogy Ön tökéletes benyomást tegyen már az első pillanatban, és a CV-je ne a szemetes kosárban landoljon…

CV fordítás

Az általunk lefordított önéletrajzzal Ön nyugodtan mehet az állásinterjúra, ahol felkészülten és maximális magabiztossággal pozitív benyomást tehet a leendő munkaadójára.

Önéletrajz fordítás minőségi garanciával

Az 1x1 Fordítóiroda folyamatos minőségellenőrzést alkalmaz, az általunk készített önéletrajz fordításokra pedig garanciát vállalunk.

Önéletrajz (CV és motivációs levél) fordítás ezeken a nyelveken

angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, magyar, szlovák, lengyel, szlovén, arab, héber, török, katalán, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi és további 12 nyelven

Önéletrajz fordítás kedvező áron

Az 1x1 Fordítóiroda versenyképes árstruktúrájának köszönhetően kedvező áron vállalja önéletrajz, CV és motivációs levél fordítását, a határidők percre pontos betartásával, alapdíj és felárak nélkül. Spóroljon a költségein – kérjen árajánlatot kollégánktól!

Az 1x1 Fordítóiroda elérhetősége

Telefon: 06 70 33 24 905
Email: info@1x1forditoiroda.hu
Cím: 1013 Budapest, Pauler u. 21.
Online ajánlatkérés: www.1x1forditoiroda.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: