06 70 33 24 905
Orvosi fordítás, egészségügyi szakfordítás

Orvosi fordítás és egészségügyi szakfordítás 51 nyelven igényelhető az 1x1 Fordítóirodától. Amit nyújtunk: orvosi, egészségügyi és gyógyászati szövegek fordítása, szakfordítás, lektorálás, hivatalos fordítás. 

Orvosi fordítás

Az orvosi fordítás az egyik speciális szakterületünk. Az ilyen jellegű fordítások megfelelő színvonalának biztosításához elengedhetetlen, hogy a szakterületen dolgozó, gyakorló orvosok, gyógyszerészek, biológusok végezzék, akik fordítói szintű nyelvtudással is rendelkeznek. A kollégáink okleveles szakfordítók, akik felsőfokú orvosi vagy gyógyszerészeti végzettséggel rendelkeznek. Többen közülük egészségügyi területen, azon belül is gyógyászatban, illetve gyógyszeriparban szerzett több év tapasztalattal bírnak, így garantáltan ismerik az orvosi szakmában használatos terminológiát és szakzsargont.

Orvosi fordításainkat az Európai Unió ajánlásai, az EMEA (European Medicines Agency – Európai Gyógyszerügynökség) minőségbiztosítási követelményeinek figyelembevételével készítjük. 

A tökéletes fordítás ugyanakkor önmagában nem elég: megfelelő projektmenedzsment is szükséges ahhoz, hogy a határidők és a tervezett költségek kézben tarthatók legyenek. Az 1x1 Fordítóiroda személyes projektmenedzsert biztosít az ügyfelek részére az egyablakos kapcsolattartáshoz és a projektek gördülékeny lebonyolításához. Nem titok: célunk az elégedett és visszatérő ügyfél.

Hivatalos fordítás egészségügyi dolgozók külföldi munkavállalásához

A külföldön munkát vállaló magyarországi orvos kollégák és szakápolók számára orvosi diplomát, oklevelet, végezettséget igazoló hivatalos dokumentumot, szakmai önéletrajzot és erkölcsi bizonyítványt is fordítunk kedvező áron, akár 1 napon belül, alapdíj és felárak nélkül.

Amennyiben hivatalos fordításra van szüksége, irodánk kérésre hivatalos záradékkal látja el az elkészült fordítást.

A hivatalos fordítás egy lektorált, lepecsételt, összefűzött és hivatalos záradékkal ellátott fordítás, amely tanúsítja, hogy az elkészült fordítás a hozzánk eljuttatott anyag szövegével megegyezik. A közhiedelemmel ellentétben az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) által készített hiteles fordítás Magyarországon csak néhány esetben kötelező. Spóroljon a költségein – kérje árajánlatunkat!

A Magyar Orvosi Kamara tagjai számára 10% kedvezményt biztosítunk.
 

Azonnali árajánlat 

Orvosi fordítás szakterületek

 • orvosi lelet fordítás, zárójelentés fordítás
 • betegtájékoztató fordítás, beleegyező nyilatkozat fordítás
 • kórtörténeti leírás fordítás, ambulánslap fordítás, lelet fordítás
 • orvosi műszer leírás fordítás, orvosi berendezés használati utasítás fordítás
 • gyógyászati segédeszközök leírása fordítás
 • alkalmazási előírások fordítás, címkeszöveg fordítás,
 • OGYI levél fordítás, OGYI engedély fordítás, ETT vélemény fordítás
 • klinikai vizsgálati protokoll fordítás
 • külföldi betegbiztosító (egészségbiztosítási pénztár) által kért nyomtatvány fordítás, igazolás fordítás
 • magánklinika (fogorvosi rendelő, lézerszemészeti klinika, plasztikai sebészet) honlap fordítás
 • orvosi, gyógyászati weboldal fordítás
 • táplálékkiegészítő ismertető fordítás, vitaminok fordítás
 • anatómiai leírás fordítás
 • orvosi pályázat fordítás, orvosi önéletrajz fordítás, orvosi diploma fordítás, orvosi bizonyítvány fordítás, orvosi végzettség fordítás
 • orvosi és gyógyászati szakfordítás és lektorálás
 • orvosi jelentés fordítás, ambuláns lap fordítás
 • orvosi nyilatkozat fordítás, klinikai vizsgálati szerződés fordítás
 • orvosi esettanulmány fordítás, nonprofit jelentés fordítás
 • termékösszetétel fordítás, adalékanyagok fordítás
 • engedélyezési dokumentáció fordítás
 • orvosi szakcikk fordítás, konferencia cikk fordítás, konferencia előadás fordítás, tudományos előadásanyag fordítás, szakfolyóiratokba kerülő orvosi cikk fordítás, közlemény fordítás, tudományos dolgozat fordítás
 • biztonsági adatlap fordítás, veszélyelemzés fordítás
 • pályázati anyag fordítás, egészségügyi szabályzat fordítás, honlapfordítás
 • reklámanyag fordítás, kiállítás prospektus fordítás, szakkiállítás katalógus fordítás

Orvosi szakfordítás

angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, magyar, szlovák, lengyel, szlovén, arab, héber, török, katalán, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi és további 12 nyelven

Orvosi fordítás minőségi garanciával

Az 1x1 Fordítóiroda folyamatos minőségellenőrzést alkalmaz, az általunk készített orvosi és egészségügyi fordításokra pedig garanciát vállalunk.

Referenciáink

Irodánk rendszeres jelleggel végez orvosi fordítást és egészségügyi szakfordítást egészségügyi intézmények, nonprofit szervezetek, valamint az orvosi, gyógyászati és egészségügyi területen működő vállalkozások részére. Ügyfeleink között megtalálható a GREENSOUND Plusz Kft., az Immunotic Kft., a MEYRA ORTOPEDIA Kft., a Promedics Kft., a ProQuest, a Reanal Laborvegyszer Kft., a TECH-MEDICAL Kft., az UpToDate Inc., valamint további több száz kis- és középvállalkozás.

Orvosi fordítás kedvező áron

Az 1x1 Fordítóiroda versenyképes árstruktúrájának köszönhetően kedvező áron vállal orvosi fordítást és egészségügyi szakfordítást, a határidők percre pontos betartásával, alapdíj és felárak nélkül. Spóroljon a költségein – kérjen árajánlatot kollégánktól! 

Az 1x1 Fordítóiroda elérhetősége

Telefon: 06 70 33 24 905
Email: info@1x1forditoiroda.hu
Cím: 1013 Budapest, Pauler u. 21.
Online ajánlatkérés: www.1x1forditoiroda.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: