06 70 33 24 905
Hírek
A Google megmutatta, hogyan lehet igazán hasznos egy AR-szemüveg
2022.05.13

Lenyűgöző koncepciót láthattunk a keresőóriás fejlesztői konferenciáján.

https://youtu.be/lj0bFX9HXeE

A legizgalmasabb csemegét viszont a műsor végére tartogatták: egy fejlesztés alatt álló AR, azaz kibővített valóságra épülő okosszemüveget láthattunk, amely a lencsére kivetítve fordítja és feliratozza a beszédet.

Az sajnos nem nyert megerősítést, hogy megvásárolható kütyüként is visszaköszön-e az elképzelés, de az biztos, hogy a keresőóriásnak sikerült egy olyan indokot mondania, amivel az AR-szemüveg könnyedén kitörhetne a rétegtermék-skatulyából, hiszen kevés hasznosabb funkciót tudunk elképzelni a feliratozott fordításoknál.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Google Translate mennyit fejlődött az utóbbi években, izgatottan várjuk, hogy végül tényleg befut-e a vállalat csodaszemüvege. A Google egyébként már kísérletezett AR-szemüveggel, ám a Google Glass nem sok vizet zavart, sosem lett belőle olyan sikertörténet, mint az okosórákból és az okoskarkötőkből.

Forrás: www.pcworld.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: