06 70 33 24 905
Hírek
BME Tolmács és Fordítóképző Őszi Konferencia meghívó - 2023
2023.09.09

Időpont: szeptember 29-én 14.00

Helyszín: online

 A BME Idegen Nyelvi Központ TFK Őszi Konferenciáját idén is a fordítók és tolmácsok védőszentjének ünnepén, Jeromos napján rendezzük meg.

Az online esemény szeptember 29-én 14.00 órakor, egy komplex plenáris előadással indul, amelynek keretében azt vizsgáljuk, hogyan változnak a szakfordítói, illetve tolmácskompetenciák a jelen turbulens piaci környezetben; milyen nyelveken, mely szakterületeken dolgozó szakemberekre van a legnagyobb szükség a piacon.

A konferencia második felvonásában egy rendhagyó eseményt, egy ún. Szakma-Tanár Találkozót tartunk, ahol az ország nagyobb fordítóirodáinak képviselői és a hazai képzőintézmények oktatói járják körül azt az előadásokban megfogalmazott kérdéseket, s elemzik a legfrissebb tendenciákat.

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. Kattintson a linkre a jelentkezéshez: BME INYK Tolmács és Fordítóképző Központ Őszi Konferenciája 2023

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: