06 70 33 24 905
Hírek
Megerőszakoltak egy tolmácsot munka közben
2016.10.18

Megerőszakoltak kedd hajnalban a calais-i "dzsungel" közelében egy pastu tolmácsot, aki egy újságírót vezetett körbe a migránstáborban.

(a kép illusztráció)

Az újságíró a táborban élő magányos gyerekekről készített riportot éjszaka a tolmács segítségével, amikor három afgán megtámadta őket. Igazságügyi források szerint el akarták venni a riportertől a forgatott anyagot, majd egyikük késsel életveszélyesen megfenyegette a tolmácsot, és megerőszakolta, miközben a másik kettő, szintén késsel, az újságírót tartotta sakkban.

A támadás után a két áldozat jelentkezett a calais-i rendőrkapitányságon, ahonnan a 38 éves, afgán származású tolmácsot orvoshoz is vitték. A támadókat egyelőre keresik a hatóságok. (MTI)

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: